Grillowany Halibut z zielonym sosem

Grillowany Halibut z zielonym sosem
Grillowany Halibut z zielonym sosem to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Na 6,22 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 459 kalorii, 32G białka, oraz 30 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz pieprz, oliwę z oliwek, ocet estragonowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany Halibut z zielonym sosem, Grillowany Halibut z sosem pomidorowym, zielonymi oliwkami i selerem, oraz Grillowany Halibut z koprem włoskim i Tapenadą z zielonymi oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetwarzać zioła, olej, ocet estragonowy i czosnek w blenderze, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem. Jeśli smakuje lekko gorzko, dodaj cukier do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet EstragonowyOcet Estragonowy
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzosnekCzosnek
ZiołaZioła
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieść sos do miski, przykryć, i przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozgrzej brojlery lub rozpal ogień w grillu na świeżym powietrzu. Lekko posmarować każdy filet olejem i doprawić solą i pieprzem. Broil lub grill, obracając raz, około 4 minut, aż ryba jest ledwo nieprzezroczysta po przekłuciu czubkiem ostrego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
NóżNóż
4
Przełożyć na talerze i podawać, z zielonym sosem i klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
SOSSOS
5
Zmienność
6
Pieczony łosoś z zielonym sosem
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
SOSSOS
7
Zastąp sześć filetów z łososia dla halibuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
HalibutHalibut
8
artykuł var
9
Typ_27_data = {};
10
artykuł
11
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia77
Magazyn