Grillowany Halibut z pomarańczowym Rémoulade
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego halibuta z pomarańczowym Rémoulade. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 482 kalorie, 33g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 6,1 USD za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka steków z halibuta, majonezu, oleju jadalnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Halibut smażony z Rémoulade, Grillowane Krewetki Remoulade, oraz Grillowane krewetki z Rémoulade.
Instrukcje
W małej szklance lub misce ze stali nierdzewnej ubić majonez, musztardę, sok pomarańczowy, estragon, kapary, korniszony, pastę anchois, natkę pietruszki i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Zapalić grill lub podgrzać brojlery. Halibuta zalać olejem, doprawić solą i 1/4 łyżeczki pieprzu. Grillować lub smażyć rybę przez 3 minuty. Włączyć i gotować, aż po prostu zrobić, o 4 minut dłużej.
Podawać rybę z pomarańczową rmoulade.
Podawać grillowane lub pieczone steki z łososia, filety z łososia lub szaszłyki przegrzebki morskie z rmoulade zamiast halibuta.
Rekomendacja wina: kapary, musztarda i sok pomarańczowy bardzo dobrze komponują się z lekkim, żywym białym winem z dużą ilością kwasowości. Spróbuj Pinot grigio z Włoch, najlepiej z północnego regionu Alto Adige.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio