Grillowany Czerwony Lucjan z trawą cytrynową, przepis na Chili

Grillowany Czerwony Lucjan z trawą cytrynową, przepis na Chili
Przepis Grillowany Czerwony Snapper z trawą cytrynową, przepis Chili jest gotowy w około 37 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 30 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka tajskich chili, cukier, snapper i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wietnam ' s Ocean Bounty-Grillowany Czerwony Lucjan, trawa cytrynowa, chili, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Sip ' s Ginger, Lemongrass & Cilantro Crusted Snapper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ryby umyć i osuszyć ręcznikami papierowymi. W przypadku całej ryby wykonaj 2-3 1/4 " cięcia po przekątnej w całym ciele ryby .Rozwal łodygi trawy cytrynowej. Rezerwy o 1 " łodygi i drobno posiekać lub zmiażdżyć w moździerzu & pestle.In miska, połączyć czosnek, sos rybny, cukier, olej, chili, zmiażdżona trawa cytrynowa w obu formach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Eliksir GEliksir G
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Niech pokrojone w kostkę chili zaparzać w marynacie na około 5 minut, a następnie usunąć chili i odstawić do późniejszego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
3
Zalać marynatą rybę. Dla całej ryby umieść zmiażdżone łodygi trawy cytrynowej w jamie ciała ryby. To da dodatkowy smak trawy cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Niech marynaty na około 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
5
Umieść rybę na gorącym grillu. Gotować przez około 2 minuty z każdej strony na filety, 10 minut z każdej strony na całą rybę lub do ugotowania według własnych upodobań. Czas gotowania dla całego Lucjana będzie również zależał od wielkości twojej ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Usuń rybę z grilla i ubierz pokrojone w kostkę chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W37 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia8
Magazyn