Grillowany Czerwony Lucjan z trawą cytrynową, przepis na Chili

Przepis Grillowany Czerwony Snapper z trawą cytrynową, przepis Chili jest gotowy w około 37 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 30 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka tajskich chili, cukier, snapper i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wietnam ' s Ocean Bounty-Grillowany Czerwony Lucjan, trawa cytrynowa, chili, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Sip ' s Ginger, Lemongrass & Cilantro Crusted Snapper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryby umyć i osuszyć ręcznikami papierowymi. W przypadku całej ryby wykonaj 2-3 1/4 " cięcia po przekątnej w całym ciele ryby .Rozwal łodygi trawy cytrynowej. Rezerwy o 1 " łodygi i drobno posiekać lub zmiażdżyć w moździerzu & pestle.In miska, połączyć czosnek, sos rybny, cukier, olej, chili, zmiażdżona trawa cytrynowa w obu formach.
Niech pokrojone w kostkę chili zaparzać w marynacie na około 5 minut, a następnie usunąć chili i odstawić do późniejszego użycia.
Zalać marynatą rybę. Dla całej ryby umieść zmiażdżone łodygi trawy cytrynowej w jamie ciała ryby. To da dodatkowy smak trawy cytrynowej.
Niech marynaty na około 20 protokół.
Umieść rybę na gorącym grillu. Gotować przez około 2 minuty z każdej strony na filety, 10 minut z każdej strony na całą rybę lub do ugotowania według własnych upodobań. Czas gotowania dla całego Lucjana będzie również zależał od wielkości twojej ryby.
Usuń rybę z grilla i ubierz pokrojone w kostkę chili.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio