Przepis Grillowanie: Zielony Chile Indyk hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w około 40 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 527 kalorii, 56g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 5,58 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 257 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz chili opcjonalnie, meksykańskie oregano, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zielone Chile Indyk Burgery, Zielone Chile Indyk Burgery, oraz Zielone Chile i twarogowe burgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść indyka, chiles, kolendra, czosnek, chili w proszku, kminek, Worcestershire i oregano w dużej misce. Używając rąk, wymieszaj, aż do całkowitego włączenia. Scoop się 1/3 lb mieszaniny mięsa i tworzą się patty. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną mięsa. Paszteciki obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
¼ łyżeczki Oregano
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Hamburgery Grill aż dobrze rumiane po obu stronach i natychmiastowy termometr odczytu rejestruje 165 stopni po włożeniu do środka hamburgera, o 5 do 7 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, Julienne
3
Miejsce plastry sera pepper jack na szczycie hamburgery w ciągu ostatnich kilku minut gotowania, Jeśli za pomocą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Pepperjack
4
Podczas gdy hamburgery są grillowanie, miejsce bułki wyciąć stronę w dół na grillu i gotować, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Zdjąć z grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Miejsce hamburgery na bułki, top z dodatkowych zielonych chiles, Jeśli za pomocą, i służyć.
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.