Grillowane żeberka z polewą Cherry Cola

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych żeberek z glazurą Cherry Cola. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1866 kalorii, 95g białka, oraz 117 g tłuszczu na porcję. Na 6,21 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ocet jabłkowy, dżem wiśniowy, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć colę można śledzić to danie główne z Cherry Coke Float Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane żeberka z polewą Cherry Cola, Grillowane żeberka z sosem Barbecue Cherry Cola, oraz Cherry Cola Pulled wieprzowina z sosem wiśniowo-musztardowym.
Instrukcje
Gotować cherry cola w ciężkim dużym rondlu na średnim ogniu do zmniejszenia do 1 1/2 szklanki, o 45 protokół. Wymieszać kolejne 5 składników. Zmniejszyć ogień do medium i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 2 1/2 szklanki, mieszając od czasu do czasu, o 35 protokół.
Przenieść glazury do dużej miski. (Można dokonać 1 tydzień wcześniej. Cover; chill. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.)
Umieść regały w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 163°.
Żeberka posypać solą i pieprzem. Owiń każdy stojak na żebra szczelnie w folię, zamykając całkowicie. Opakowania foliowe podzielić między 2 obramowane blachy do pieczenia.
Piec, aż żeberka są bardzo delikatne, przełączanie pozycji blach do pieczenia w połowie pieczenia, łącznie około 2 godzin. Żeberka chłodne lekko w folii.
Wylać tłuszcz z opakowań foliowych. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przechowywać w opakowaniu foliowym i przechowywać w lodówce.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed kontynuowaniem.)
Przygotować grilla (średnio-na małym ogniu).
Przeciąć każde żebro pomiędzy kośćmi na poszczególne żebra. Odstawić 1 szklankę glazury.
Dodać żeberka do miski z pozostałą glazurą i wrzucić do herbu. Żeberka grillować do brązowego i szkliwione, obracając się, aby zapobiec spalaniu, w sumie około 5 minut.
Służyć, przechodząc zarezerwowane glazury oddzielnie.