Grillowane ziemniaki z solą i octem

Grillowane ziemniaki z solą i octem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanych ziemniaków z solą i octem. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 2,23 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Wiele osób robiło ten przepis, a 1341 powiedziałoby, że trafił na miejsce. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś rodzaj ognia: bezpośredni, woskowe ziemniaki, sól koszerna i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Halibut z ziemniakami z solą i octem, Ziemniaki pieczone w soli i occie, oraz Ziemniaki pieczone w soli i occie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu umieść ziemniaki i ocet. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są po prostu miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyjmij z ognia i pozostaw ziemniaki do ostygnięcia w occie przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3
Ziemniaki odsączyć i delikatnie wymieszać z olejem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
4
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Grilluj ziemniaki, aż rumiane z obu stron, 3 do 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjąć z grilla, posypać większą ilością soli do smaku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn