Grillowane warzywne Antipasto z Herbed Chevre i Crostini

Grillowane warzywne Antipasto z Herbed Chevre i Crostini
Grillowane warzywa Antipasto z Herbed Chevre i Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,38 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 580 kalorii, 13g białka, oraz 52g tłuszczu. Jeśli masz liście bazylii, pietruszki i bazylii, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane warzywne Antipasto z Herbed Chevre i Crostini, Grillowane Warzywne Antipasto, oraz pesto crostini żurawinowe z chevre dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posmaruj ruszty grillowe lekko olejem z krokosza barwierskiego. Przygotuj gorący ogień na grillu gazowym lub węglowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Krokosza BarwierskiegoOlej Z Krokosza Barwierskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wymieszać razem oliwę z oliwek, ocet i bazylia w małej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Umyć cukinię, żółty squash, cebula, czerwona papryka, i szalotki z mieszaniny oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Squash żółtySquash żółty
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Umieścić warzywa na gorącym grillu i gotować 3 do 4 minut na stronie, aż chrupiące-miękkie. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Namoczyć suszone pomidory w 1 szklance gorącej wody, przykryte, około 5 minut lub aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Odcedzić i odstawić. (Uwaga: wyeliminuj ten krok, jeśli używasz suszonych pomidorów zapakowanych w olej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
Cienki-Cienki-
7
Ułóż grillowane warzywa, suszone pomidory i pokrojone pomidory na pojedynczych talerzach lub półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
8
Dodać kawałek chevre z boku warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Ser KoziSer Kozi
9
Skropić warzywa winegretem, i skropić trochę więcej winegretem wokół miejsca.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
10
Dekoruj natką pietruszki i bazylią. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem i podawać z crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
CrostiniCrostini
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1
Sprawia, że 25 do 30 crostini
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Pokroić chleb pod niewielkim kątem w plastry o grubości 1/4 cala i umieścić na patelni do pieczenia w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
W małej misce wymieszać oliwę z oliwek, masło, natkę pietruszki, koperek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Po jednej stronie każdego kawałka chleba posmarować masłem i posypać solą. Tosty w piekarniku 10 do 15 minut, aż złoty kolor i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia, a następnie przechowuj w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.
1
Połączyć ocet, sok z cytryny, zioła i pieprz w małej misce i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Powoli dodawać oliwę z oliwek i olej rzepakowy i ubijać, aż cała oliwa zostanie włączona. Przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku do momentu użycia lub do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
1
Natkę pietruszki i pieprz wymieszać na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2
Wylać dziennik chevre w mieszaninie, lekko naciskając, aby przyprawy przylegały. Owinąć w folię i schłodzić 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Ser KoziSer Kozi
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Wyjmij kłodę z lodówki i rozpakuj.
4
Pokroić w 1-calowe plastry sznurkiem, nicią dentystyczną lub drutem. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania
5
Smak
6
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition

Składniki

791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)6trochę posiekanej cukiniiŚwieża pietruszka i świeża bazylia, do dekoracji, opcjonalnieŚwieża pietruszka i świeża bazylia, do dekoracji, opcjonalnie1porcja startego parmezanukiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki6trochę posiekanej cukiniiOlej z krokosza barwierskiego lub olej rzepakowy, do smarowania grillaOlej z krokosza barwierskiego lub olej rzepakowy, do smarowania grilla6trochę posiekanej cukiniiSól koszerna lub gruboziarnista sól morska do smakuSól koszerna lub gruboziarnista sól morska do smaku2Spód: okruszki z herbatników grahammieszana posiekana świeża bazylia, pietruszka i tymianekmieszana posiekana świeża bazylia, pietruszka i tymianek5liście świeżej bazylii, pokrojone w bardzo cienkie paski (szyfonada)liście świeżej bazylii, pokrojone w bardzo cienkie paski (szyfonada)1porcja startego parmezanuposiekany świeży koperekposiekany świeży koperek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże pietruszki, posiekane lub mieszane świeże zioła, takie jak tymianek, rozmaryn i koperekświeże pietruszki, posiekane lub mieszane świeże zioła, takie jak tymianek, rozmaryn i koperek2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki1Sok z cytrynySok z cytryny1długa, cienka, dobrej jakości bagietkadługa, cienka, dobrej jakości bagietka227papryka habanerołagodny, kremowy log chevrełagodny, kremowy log chevre591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu2czerwona papryka, rdzeniowana, wysiewana i pokrojona w 2-calowe paskiczerwona papryka, rdzeniowana, wysiewana i pokrojona w 2-calowe paski1czerwona cebula, pokrojona w grube na 1/2 cala rundczerwona cebula, pokrojona w grube na 1/2 cala rund791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej rzepakowy lub szafranowyolej rzepakowy lub szafranowy6trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprz do smakuSól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku7szalotki, przycięteszalotki, przycięte591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory suszone na słońcupomidory suszone na słońcu2dojrzałe pomidory pokrojone w plastry 1/2 caladojrzałe pomidory pokrojone w plastry 1/2 cala2Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione2żółty squash, pokrojony w 1/2-calowe plastry wzdłużżółty squash, pokrojony w 1/2-calowe plastry wzdłuż2cukinię pokroić w 1/2-calowe plastry wzdłużcukinię pokroić w 1/2-calowe plastry wzdłuż
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn