Grillowane warzywne Antipasto z Herbed Chevre i Crostini

Grillowane warzywne Antipasto z Herbed Chevre i Crostini
Grillowane warzywa Antipasto z Herbed Chevre i Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,38 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 580 kalorii, 13g białka, oraz 52g tłuszczu. Jeśli masz liście bazylii, pietruszki i bazylii, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane warzywne Antipasto z Herbed Chevre i Crostini, Grillowane Warzywne Antipasto, oraz pesto crostini żurawinowe z chevre dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posmaruj ruszty grillowe lekko olejem z krokosza barwierskiego. Przygotuj gorący ogień na grillu gazowym lub węglowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Krokosza BarwierskiegoOlej Z Krokosza Barwierskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Wymieszać razem oliwę z oliwek, ocet i bazylia w małej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umyć cukinię, żółty squash, cebula, czerwona papryka, i szalotki z mieszaniny oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Squash żółtySquash żółty
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Umieścić warzywa na gorącym grillu i gotować 3 do 4 minut na stronie, aż chrupiące-miękkie. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Namoczyć suszone pomidory w 1 szklance gorącej wody, przykryte, około 5 minut lub aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Odcedzić i odstawić. (Uwaga: wyeliminuj ten krok, jeśli używasz suszonych pomidorów zapakowanych w olej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Ułóż grillowane warzywa, suszone pomidory i pokrojone pomidory na pojedynczych talerzach lub półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
8
Dodać kawałek chevre z boku warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Ser KoziSer Kozi
9
Skropić warzywa winegretem, i skropić trochę więcej winegretem wokół miejsca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
10
Dekoruj natką pietruszki i bazylią. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem i podawać z crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
CrostiniCrostini
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1
Sprawia, że 25 do 30 crostini
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Pokroić chleb pod niewielkim kątem w plastry o grubości 1/4 cala i umieścić na patelni do pieczenia w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
W małej misce wymieszać oliwę z oliwek, masło, natkę pietruszki, koperek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Po jednej stronie każdego kawałka chleba posmarować masłem i posypać solą. Tosty w piekarniku 10 do 15 minut, aż złoty kolor i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia, a następnie przechowuj w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.
1
Połączyć ocet, sok z cytryny, zioła i pieprz w małej misce i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Powoli dodawać oliwę z oliwek i olej rzepakowy i ubijać, aż cała oliwa zostanie włączona. Przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku do momentu użycia lub do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Natkę pietruszki i pieprz wymieszać na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2
Wylać dziennik chevre w mieszaninie, lekko naciskając, aby przyprawy przylegały. Owinąć w folię i schłodzić 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Ser KoziSer Kozi
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Wyjmij kłodę z lodówki i rozpakuj.
4
Pokroić w 1-calowe plastry sznurkiem, nicią dentystyczną lub drutem. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania
5
Smak
6
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition

Składniki

791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)6krewetki i żyłkiŚwieża pietruszka i świeża bazylia, do dekoracji, opcjonalnieŚwieża pietruszka i świeża bazylia, do dekoracji, opcjonalnie12 łyżeczki czosnku w proszkukiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki6krewetki i żyłkiOlej z krokosza barwierskiego lub olej rzepakowy, do smarowania grillaOlej z krokosza barwierskiego lub olej rzepakowy, do smarowania grilla6krewetki i żyłkiSól koszerna lub gruboziarnista sól morska do smakuSól koszerna lub gruboziarnista sól morska do smaku23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamieszana posiekana świeża bazylia, pietruszka i tymianekmieszana posiekana świeża bazylia, pietruszka i tymianek5liście świeżej bazylii, pokrojone w bardzo cienkie paski (szyfonada)liście świeżej bazylii, pokrojone w bardzo cienkie paski (szyfonada)12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekany świeży koperekposiekany świeży koperek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże pietruszki, posiekane lub mieszane świeże zioła, takie jak tymianek, rozmaryn i koperekświeże pietruszki, posiekane lub mieszane świeże zioła, takie jak tymianek, rozmaryn i koperek23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki1Sok z cytrynySok z cytryny1długa, cienka, dobrej jakości bagietkadługa, cienka, dobrej jakości bagietka2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.łagodny, kremowy log chevrełagodny, kremowy log chevre591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)2czerwona papryka, rdzeniowana, wysiewana i pokrojona w 2-calowe paskiczerwona papryka, rdzeniowana, wysiewana i pokrojona w 2-calowe paski1czerwona cebula, pokrojona w grube na 1/2 cala rundczerwona cebula, pokrojona w grube na 1/2 cala rund791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej rzepakowy lub szafranowyolej rzepakowy lub szafranowy6krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprz do smakuSól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku7szalotki, przycięteszalotki, przycięte591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory suszone na słońcupomidory suszone na słońcu2dojrzałe pomidory pokrojone w plastry 1/2 caladojrzałe pomidory pokrojone w plastry 1/2 cala23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione2żółty squash, pokrojony w 1/2-calowe plastry wzdłużżółty squash, pokrojony w 1/2-calowe plastry wzdłuż2cukinię pokroić w 1/2-calowe plastry wzdłużcukinię pokroić w 1/2-calowe plastry wzdłuż
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn