Grillowane Tacos Rybne

Grillowane Tacos Rybne
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowane Tacos rybne może być świetny przepis, aby spróbować. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pępka pomarańczy, kolendra, mąka tortille, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 41 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane Tacos Rybne, Taco Z Grilla, oraz Grillowane Tacos Rybne.

Instrukcje

1
Wymieszaj sos stekowy, pomarańcze i paprykę w blenderze, aż dobrze się wymieszasz. Rezerwa 1/4 szklanki; wlać pozostałą rybę w płytkim szklanym naczyniu. Odwróć rybę, aby pokryć obie strony. Przechowywać w lodówce 20 min. do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjąć rybę z marynaty; wyrzucić marynatę. Ryba z grilla 6 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem, obracając po 4 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjąć rybę z grilla; odstawić 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
W międzyczasie wymieszaj mieszankę sosu reserved, cebulę, sok pomarańczowy i kolendrę. Łyżka na połowę każdej tortilli; wierzch z rybą. Złóż na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Sos Do StekówSos Do Steków
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W41 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn