Grillowane szaszłyki z polędwicy wołowej z polędwicą czerwoną-Miso
Grillowane szaszłyki z polędwicy wołowej z polędwicą czerwoną-Miso może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,63 zł / porcja, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru, oleju roślinnego, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica wieprzowa pieczona z polędwicą morelową-Miso, Grillowane szaszłyki z jagnięciny i figi z polewą miętowo-pieprzową i grillowanym bakłażanem, oraz Grillowany Łosoś Z Polewą Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill. W rondlu podgrzej olej roślinny.
Dodać czosnek i gotować na małym ogniu, aż chrupiące, mieszając, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść czosnek do blendera; rezerwy oleju czosnkowego do innego użycia.
Dodaj sos sojowy, miso, olej sezamowy, cukier i sól do blendera i puree.
Wątek mięso na szaszłyki. Lekko posmarować mięso polewą miso. Grilluj na dużym ogniu przez 1 minutę.
Posmaruj glazurą miso po raz drugi i grilluj, obracając, aż do zwęglenia, około 2 minut; podawaj.