Grillowane steki z serem pleśniowym i Chiles

Grillowane steki z serem pleśniowym i Chiles
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Grillowane steki z serem pleśniowym i Chiles może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz steki z polędwicy wołowej, szalotka, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane steki z kapusty z serem pleśniowym i boczkiem, Grillowane steki z sosem czosnkowym z sera pleśniowego, oraz Grillowane steki z kapusty z serem pleśniowym i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz oliwę z oliwek, 2 łyżeczki pietruszki i czosnek w szklanym naczyniu 8x8x2-cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
2
Steki posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
3
Dodaj steki do naczynia i obrócić do płaszcza. Steki marynować 30 minut lub przykryć i schłodzić do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
4
Wymieszać serek śmietankowy, ser pleśniowy, chili, szalotka, ocet, i pozostały 1 łyżeczka pietruszki w średniej misce. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ser PleśniowySer Pleśniowy
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
6
Steki układamy na stojaku grillowym (część marynaty powinna jeszcze przylgnąć do mięsa). Gotować 5 minut. Obróć steki. Polewę serem pleśniowym podzielić na steki. Grilluj, aż polewa zmięknie, a steki są średnio rzadkie, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
MarynataMarynata
StekStek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Peju Province Merlot. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 38 dolarów.
Prowincja Peju Merlot
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn