Grillowane steki Rib-Eye z Kaparem i salsą z bułki tartej
Need a dairy free main course? Grillowane steki Rib-Eye z Kaparem i salsą z okruchów chleba mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 7,13 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1075 kalorii, 59G białka, oraz 75 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka oleju roślinnego, szalotki, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Steki z kalafiora i Purée z salsą Orzechowo-Kaparową, Grillowane steki Rib-Eye karmione trawą z winegretem Balsamiczno-kaparowym, oraz Grillowane steki z miecznika z masłem Bazyliowo-kaparowym.
Instrukcje
1
Na dużej blasze do pieczenia posmaruj steki rib-eye z obu stron 2 łyżkami oliwy z oliwek i dopraw 1/2 łyżki soli i grubo zmielonego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Zmielony Czarny Pieprz
Stek Ribeye
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Steki pozostawić w temperaturze pokojowej przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Pracując partiami, pulsuj focaccię w robocie kuchennym, aż zostanie posiekana na grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Focaccia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
5
Przełożyć okruchy do dużej miski i wymieszać z 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozłóż okruchy chleba na dużej blasze do pieczenia i piec je przez około 30 minut, obracając i mieszając od czasu do czasu, aż okruchy będą suche i złociste.
Rozpal grill lub rozgrzej żeliwną patelnię grillową. Lekko posmaruj ruszt lub patelnię grillową olejem roślinnym. Grilluj steki na średnio gorącym ogniu, aż głęboko rumiane z obu stron, o 6 minut dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, Julienne
12
Przenieś steki na deskę do krojenia i pozostaw na 10 minut. Steki grubo pokroić w poprzek ziarna i ułożyć na półmisku. Łyżka pół bułki-okruchy salsy na mięso i przekazać resztę przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Maddaleny Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.