Grillowane Pomidory Salsa Przystawki
Grillowane pomidory Salsan przekąski może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 25 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 30 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać bazylia, papryka jalapeã±o, philadelphia twarogu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka z kurczaka-rukola z grillowaną salsą pomidorową, Grillowana Salsa Pomidorowa, oraz Salsa-Przystawki Do Klopsików.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Wrzucić pomidory, cebulę, pieprz i 2 łyżki. dressing w średniej misce.
Wymieszać ser śmietankowy i parmezan w osobnej misce, aż dobrze wymieszane; odstawić.
Pomidory i cebulę ułożyć na osobnych szaszłykach.
Na ruszcie grillowym umieścić szaszłyki i paprykę jalapeo. Grill 6 do 8 min. lub do miękkości, obracając co 2 min. i szczotkowanie pozostałymi 2 łyżkami. opatrunek.
Usuń pomidory i cebulę ze szaszłyków; posiekaj cebulę. Nasiona i posiekać pieprz.
Pomidory, cebulę, paprykę i bazylię wymieszać widelcem, aż pomidory staną się grube.
Każdy plasterek bagietki posmarować mieszanką z serem śmietankowym. Top z mieszanki pomidorowej.
Podawać na ciepło lub na zimno.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.