Grillowane Pomidorki Koktajlowe

Grillowane Pomidorki Koktajlowe
Grillowane pomidorki koktajlowe to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Za $1.5 za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś masło, pomidorki koktajlowe, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Grillowane Kaboby Rybne Z Pomidorkami Koktajlowymi, Grillowana Sałatka kukurydziana z pomidorkami koktajlowymi i bazylią, oraz Grillowane marynowane kotlety jagnięce z balsamicznymi pomidorkami koktajlowymi.

Instrukcje

1
Umieść pomidory na podwójnej grubości wytrzymałej folii (około 24 cali. x 12 W.). Na małej patelni smaż czosnek i oregano na maśle przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Polej pomidory. Złóż folię wokół pomidorów i szczelnie zamknij.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 4-5 minut z każdej strony lub do podgrzania pomidorów. Ostrożnie otwórz folię, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn