Grillowane polędwiczki wieprzowe z warzywnym Curry

Grillowane polędwiczki wieprzowe z warzywnym Curry mogą być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 324 kalorie, 28g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz paprykę, imbir, pełnotłusty krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Grillowane polędwiczki wieprzowe z mieszanką warzywną, Grillowane Polędwiczki Wieprzowe, oraz Grillowane polędwiczki wieprzowe z przyprawami Jamajskimi.
Instrukcje
Na dużej, głębokiej patelni podgrzej 2 łyżki oleju.
Dodaj imbir, czosnek, jalapeo i mielona szalotka i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż pachnące, 3 protokół.
Dodaj paprykę i słodkie ziemniaki, doprawić solą i pieprzem i gotować, często mieszając, aż ledwo zmiękną, 3 protokół.
Dodać cukinię i pastę curry i mieszać do pokrycia warzyw z curry.
Dodać wodę kokosową i sok z limonki i dusić na umiarkowanym ogniu, aż słodkie ziemniaki są prawie miękkie i ciecz jest zmniejszona o połowę, o 20 protokół. Wymieszać z jarmużu i kolendry i gotować tylko, aż jarmuż zwiędnie.
Dodać śmietanę i doprawić solą i pieprzem.
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową. Pocierać wieprzowinę pozostałą 1/2 łyżką oleju i doprawić solą i pieprzem; grillować na umiarkowanym ogniu, obracając, aż do ugotowania przez, 12 do 15 minut.
Odstawić wieprzowinę na 5 minut, następnie pokroić i ułożyć na talerzach z warzywnym curry obok.
Udekorować plasterkami szalotki i podawać.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Finca La Malena Malbec z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Finca La Malena Malbec]()
Finca La Malena Malbec
100% Malbec ze wschodniej Mendozy. Gleby wapienne i gliniaste, chłodne zimy i ciepłe lata zapewniają doskonałą koncentrację owoców i gładkie garbniki. Ciemny Rubin w Kolorze odbijającym światło w szeregu pomarańczowych / fioletowych odcieni. Przyjemny nos wypełniony nutami czerwonych leśnych owoców i ziół. Młode okrągłe taniny nadają mu jedwabistą zmysłową konsystencję, która prowadzi do bogatego odczucia w ustach. Przepyszne warstwy czerwonych jagód, śliwek, wanilii i przypraw otwierają się, gdy się rozgrzewa, zapewniając bogaty charakter odmianowy. Delikatne wykończenie, które wypełnia lukę między napojami i dobrze utrzymuje się po ostatnim łyku.