Grillowane plastry ananasa z kremem imbirowym
Grillowane plastry ananasa z kremem imbirowym to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz śmietanę, masło, ananasa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klon-grillowane plastry ananasa z Mascarpone, Grillowane plastry jabłek z kremem karmelowo-Mascarpone (Pacific Northwest), oraz Sezamowo-imbirowy pasztet wieprzowy z grillowanym ananasem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W małej misce wymieszać wszystkie składniki kremu imbirowego. Przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Wytnij 1/2-calowy plaster z góry i dołu ananasa.
Pokrój ananasa w poprzek na 6 plastrów; Usuń "oczy" z plastrów.
Skrop obie strony plastrów ananasa masłem.
Ułóż plastry ananasa na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 10 do 15 minut, obracając raz, aż gorące i jasnobrązowe. Aby służyć, top ananas z kremem imbirowym; udekorować wiśniami.