Grillowane Pimiento, Cheddar i boczek na zakwasie

Grillowane Pimiento, Cheddar i boczek na zakwasie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego Pimiento, Cheddar i bekon na zakwasie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 20g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka boczku, cebuli, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Zakwas Cheddar Melt, Grillowany Indyk, Cheddar i żurawina na zakwasie, oraz Grillowany ser na zakwasie z pieczonym Poblanosem, wędzonym cheddarem i Curry brązowym masłem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pulse pierwsze 7 składników i 1/3 szklanki majonezu w robocie kuchennym do wymieszania, ale nadal grube. Wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Rozłóż około 1/3 szklanki mieszanki serowej na 6 kromkach chleba; top z pozostałymi 6 kromkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3
Rozprowadzić na zewnątrz kanapek cienką warstwą majonezu. Kanapki gotować na dużej patelni nonstick, partiami, na średnim ogniu 2 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W19 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn