Grillowane pikantne kiełbaski z cebulową marmoladą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanych pikantnych kiełbas z marmoladą cebulową. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 599 kalorii, 8G białka, oraz 38 g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, sól i pieprz, pikantne kiełbaski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Lepkie Cebulowe Kiełbaski Marmolada, Grillowana słodka i gorąca Kiełbasa z grillowaną marmoladą cebulową i czerwoną papryką, oraz Grillowane Pastrami, Szwajcarskie i słodka cebulowa Marmolada na żytnim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż cebula zacznie mięknąć, ale nie Brązowy, o 8 protokół.
Dodaj 1/2 szklanki wody, cukier i płatki chile. Gotuj cebulę, aż prawie cała ciecz zostanie wchłonięta, często mieszając, około 12 minut.
Dodać ocet jabłkowy i gotować na wolnym ogniu, aż marmolada jest gęsta, często mieszając, 8 do 10 protokół.
Posypać solą i pieprzem i ostudzić.
Na grillowane kiełbaski: przygotuj grill na średnim ogniu.
Kiełbaski posmarować olejem. Grill kiełbasy, obracając je stale, aż złoty i gotowane przez, lub gdy natychmiastowy odczyt termometr włożony do kiełbasy czyta o 165 stopni F, O 14 protokół.
Każdą bagietkę posmarować musztardą.
Na każdej bagietce umieścić grillowane kiełbaski, a na wierzchu polać marmoladą cebulową i Chutney pomidorowy.
Zagotuj garnek z wodą. Przygotuj miskę z lodowatą wodą.
Pokrój łodygę pomidorów za pomocą noża do parkowania. Pokrój płytkie X w dolnej części pomidorów. Zanurz pomidory we wrzącej wodzie na kilka sekund, używając łyżki szczelinowej.
Przełożyć pomidory do lodowatej wody.
Pomidory wyjąć i obrać ze skóry. Pomidory posiekać grubo.
Wlać olej do średniego rondla i podgrzać na średnim ogniu.
Dodać czosnek i kminek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać pomidory, ocet winny czerwony i cukier i gotować, mieszając w połowie czasu gotowania, aż lekko zgęstnieje i pomidory zostały podzielone, o 20 protokół.
Dodać zioła prowansalskie i posypać solą i pieprzem. Gotować chutney, o 5 protokół.
Niech chutney ostygnie lekko przed podaniem.