Grillowane okłady warzywno-Hummusowe

Grillowane Veggie i Hummus okłady może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 430 kalorii, 16G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sałatkę z awokado-maślaną sałatą, sól koszerną, pełnoziarniste pieczywo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Hummus i okłady Wegetariańskie, Kiełbasa Warzywna, Czerwona Papryka I Okłady Hummus, oraz Pieczone okłady Wegetariańskie z hummusem z czerwonej papryki.
Instrukcje
Rozgrzej dużą patelnię grillową na średnim ogniu.
Cebulę, paprykę i bakłażana posmarować 1 łyżką oleju.
Dodaj cebulę i paprykę na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub aż pojawią się znaki grilla.
Dodaj bakłażana na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub aż pojawią się znaki grill.
Wyjąć z patelni; grubo posiekać warzywa.
Połączyć warzywa, Pozostałe 1 łyżka oleju, pietruszka, i sól; wrzucić do połączenia.
Rozłóż 1/4 szklanki Hummusu na każdym płaskim chlebie, pozostawiając 1/2-calową granicę wokół krawędzi. Podziel warzywa na każdy płaski chleb; wierzch każdej porcji z 2 łyżkami sera.
Zwiń okłady i przeciąć po przekątnej na pół.