Grillowane krewetki Jumbo z masłem czosnkowo-ziołowym

Grillowane krewetki Jumbo z masłem czosnkowo-ziołowym
Grillowane krewetki Jumbo z masłem czosnkowo-ziołowym mogą być tylko bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga bazylii, masła, soli i pieprzu oraz pietruszki. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Lemony Herb-grillowane krewetki Jumbo, Grillowane krewetki Jumbo z masłem Kimchi-Miso, oraz Grillowane krewetki z pieczonym sosem czosnkowo-ziołowym.

Instrukcje

1
W małym rondlu połącz masło z natką pietruszki, bazylią, czosnkiem i szalotką i rozpuść na małym ogniu.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zapal grill lub podgrzej patelnię grillową. Połówki krewetki wzdłuż, pozostawiając je dołączone 1 cal poniżej głowy. Rozwal krewetki i rozłóż je. Doprawić solą i pieprzem, następnie obficie posmarować masłem ziołowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Grilluj krewetki na średnio gorącym ogniu, strona skorupy w dół, aż lekko zwęglone, o 1 minutę. Obróć i grilluj drugą stronę, aż lekko zbrązowieje, o 40 sekund. Obróć krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Posmaruj je obficie masłem ziołowym, posyp rumem i grilluj, aż ledwo się ugotują i bulgotają, o 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Serwuj natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn