Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Klonem
Grillowane kotlety wieprzowe z klonem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 1845 kalorii, 10g białka, oraz 183g tłuszczu. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką wodę, grubo zmielony pieprz, liście szałwii i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe z klonem i gruszką, Kotlety wieprzowe solone w cydr z Klon-boczek Chutney przepis, oraz Kotlety Wieprzowe Z Grilla.
Instrukcje
W dużym garnku połączyć wodę, sól, brązowy cukier, syrop klonowy, ocet, goździki, liście laurowe, jagody ziele angielskie, nasiona gorczycy, szałwia i pieprz. Doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia.
Niech solanka ostygnie do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Dodać kotlety wieprzowe do solanki i przechowywać w lodówce przez 7 do 8 godzin, obracając kotlety po 4 godzinach.
Kotlety schabowe wyjąć z solanki i osuszyć.
Rozpal grilla. Lekko posmaruj obie strony kotletów oliwą z oliwek i grilluj na średnio gorącym ogniu, przez 18 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr natychmiastowy włoży się w najgrubszą część mięsa 15
Przełożyć na talerze i odstawić na 5 minut przed podaniem.