Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Klonem

Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Klonem
Grillowane kotlety wieprzowe z klonem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 1845 kalorii, 10g białka, oraz 183g tłuszczu. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką wodę, grubo zmielony pieprz, liście szałwii i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe z klonem i gruszką, Kotlety wieprzowe solone w cydr z Klon-boczek Chutney przepis, oraz Kotlety Wieprzowe Z Grilla.

Instrukcje

1
W dużym garnku połączyć wodę, sól, brązowy cukier, syrop klonowy, ocet, goździki, liście laurowe, jagody ziele angielskie, nasiona gorczycy, szałwia i pieprz. Doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
RamięRamię
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Niech solanka ostygnie do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
3
Dodać kotlety wieprzowe do solanki i przechowywać w lodówce przez 7 do 8 godzin, obracając kotlety po 4 godzinach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
4
Kotlety schabowe wyjąć z solanki i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
5
Rozpal grilla. Lekko posmaruj obie strony kotletów oliwą z oliwek i grilluj na średnio gorącym ogniu, przez 18 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr natychmiastowy włoży się w najgrubszą część mięsa 15
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Przełożyć na talerze i odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn