Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Chutneyem Śliwkowo-Imbirowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego kotleta wieprzowego ze Śliwkowo-imbirowym chutneyem. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 36g białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, nasiona gorczycy, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kotlety wieprzowe z chutneyem śliwkowym, Grillowane kotlety wieprzowe ze świeżą śliwką Chutney, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z imbirem brzoskwiniowym Chutney dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1 szklankę wody, gin, wermut, 1/2 szklanki cukru i soli, rozmaryn, liście laurowe i kolendra w dużym rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Wyjąć z ognia i wymieszać 6 szklanek wody i 2 szklanki lodu; ostudzić do temperatury pokojowej.
Zalać solanką kotlety wieprzowe w dużej misce, przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub na noc.
Połącz czerwoną cebulę, pozostałą 1/2 szklanki cukru, ocet, nasiona gorczycy, imbir, płatki czerwonej papryki i szczyptę soli w średnim rondlu i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Gotować 3 minuty, następnie dodać połowę śliwek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje i śliwki będą miękkie, około 10 minut.
Dodaj pozostałe śliwki i gotuj, aż pierwsza partia śliwek zacznie się rozpadać, a druga partia będzie po prostu miękka, o 8 Więcej minut. Wymieszać z musztardą i ostudzić do temperatury pokojowej. Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Kotlet schabowy odsączyć, zalać solanką i osuszyć.
Posypać pieprzem i grillem, obracając raz, aż pojawią się ślady grilla i termometr włożony w najgrubszą część rejestruje 145 Stopni F, 6 do 8 minut na stronę.
Wyjmij z grilla i pozostaw 5 minut.
Podawać z chutney. Możesz zrobić śliwkowy chutney do 2 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce, a następnie doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem. Zdjęcia Kana Okada
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.