Grillowane Kminkowo-Kukurydziane Polędwiczki Wieprzowe

Grillowane Kminkowo-Kukurydziane Polędwiczki Wieprzowe
Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Grillowane Kminkowo-kukurydziane polędwiczki wieprzowe mogą być ogromnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sos sojowy, polędwiczki wieprzowe, kminek-mąka kukurydziana rub, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Polędwica wieprzowa w polędwicy kukurydzianej i-Chile-kminku, Grillowane Polędwiczki Wieprzowe, oraz Grillowane polędwiczki wieprzowe z przyprawami Jamajskimi.

Instrukcje

1
Przygotować Kminkowo-Kukurydzianą Rub.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Polędwiczki z sosem sojowym. Rub 2 łyżki rub równomiernie na każdej polędwicy, naciskając wcierać na polędwice. Rezerwa pozostałego rub do innych zastosowań.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Polędwiczki umieścić na stojaku; grill, pokryte, 15 minut lub do mięsa termometr włożony do najgrubszej części polędwiczki rejestruje 160, obracając od czasu do czasu. Odstawić polędwiczki na 5 minut; pokroić w plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe można łączyć z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Bodega DiamAndes Uco Malbec z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Czysty, głęboki i jasny rubinowy kolor. Aromaty czerwonych nut jagód i wiśni pokazujące intensywność i świeżość. Doskonała struktura, treściwe taniny o dojrzałych owocowych smakach, aksamitne i bardzo dobrze zbalansowane.
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn