Grillowane Kanapki Z Serem Chili

Grillowane Kanapki Z Serem Chili
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kanapek z grillowanym Chili-Cheese. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 683 kalorie, 23G białka, oraz 50 g tłuszczu. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1754 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka papryki jalapeño, sól koszerna i pieprz, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zielone Kanapki Z Grillowanym Serem Chili, Grillowane kanapki z kurczakiem z grilla z pikantnym spreadem z awokado, oraz Grillowane kanapki z bakłażanem Pita z jogurtem-czosnek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać chili i gotować, pokryte i obracając raz w połowie gotowania, zmniejszenie ciepła, jeśli grozi spalić, aż plamisty czarny i zmięknie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
3
Przenieś do deski do krojenia. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, drobno posiekać chili i umieścić w dużej misce. Wytrzyj patelnię ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Roztopić 2 łyżki majonezu w pustej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż cebula zmięknie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać czosnek, suchą musztardę i kminek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
7
Przenieść do miski z chili i ostudzić do temperatury pokojowej, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Wymieszać cheddar, ser śmietankowy, papryka piquillo, Worcestershire, i dodatkowe 2 łyżki majonezu do mieszanki chili. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PiquilloPieprz Piquillo
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
9
Posmaruj jedną stronę każdej kromki chleba z pozostałymi 2 łyżkami majonezu, a następnie odwróć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
10
1/4 szklanki sera chili rozłożyć na 4 kromkach chleba i przykryć pozostałymi 4 kromkami, majonezem-rozłożyć boki do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
11
Ciepła teraz pusta patelnia na średnim ogniu. Kanapki (w razie potrzeby partiami) gotować na złoty kolor i zaczynać wyciekać serem, 2 do 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Przełóż kanapki do regału chłodzącego i pozostaw na 2 minuty przed cięciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
13
Przeciąć na pół i podawać.

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili można sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Clos Amador Cava Tendre rosé. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Clos Amador Cava Tendre Rose
Clos Amador Cava Tendre Rose
Intensywny i głęboki różowy kolor z genialnym wyglądem. Ciągłe tworzenie różańców drobnych pęcherzyków. Czyste i intensywne aromaty czerwonych owoców, typowe dla odmiany, z lekką nutą kwiatu róży. Świeży i elegancki, z wyraźnymi nutami dzikich owoców, malin i wiśni, które tworzą mocny, szeroki posmak.Rozkoszowana szczególnie jako aperitif, Róża Clos Amador idealnie pasuje do musu z ciemnej czekolady i jest boska ze świeżymi czerwonymi owocami i ciastami, takimi jak truskawkowa charlotte.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn