Grillowane grzyby z oliwą truflową i płatkami parmezanu
Grillowane grzyby z oliwą truflową i wiórkami parmezanu to dodatek do dań bezglutenowych. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 10,76 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 7 g białka i 32 g tłuszczu. Ten przepis zachwycił 5 osób. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się na Czwarty Lipiec. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i kup parmigiano-reggiano, olej rzepakowy, natkę pietruszki i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z rukoli z oliwą truflową, migdałami marconan i startym parmezanem, szpinakiem i grzybami z oliwą truflową oraz Sałatka z rukoli z suszonym parmezanem, cytryną i oliwą z oliwek.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Pieczarki posmaruj odrobiną oliwy i dopraw solą i pieprzem do smaku. Grilluj, aż będą złocistobrązowe i miękkie, a następnie przełóż je do miski lub półmiska.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala