Grillowane Nadziewane Poblanos może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,38 zł za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ser monterey jack, świeże liście kolendry i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana fasola i ser faszerowane Poblanos, Quinoa-faszerowane Poblanosy z grillowanym sosem Romesco, oraz Nadziewane Poblanos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na rozgrzanym grillu piecz swoje poblanos przez około 10 minut lub aż Skórki zaczną pęcherze i char.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umieść w misce i przykryj folią na około 5 minut. Na średniej patelni dodać masło i podsmażyć cebulę i czerwoną paprykę, aż będzie miękka przez około 5 protokół. Raz ugotowane miejsce do średniej miski. W tej samej oczyszczonej patelni toast nasiona pepita przez około 3 protokół.
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dobrze wymieszać. Ostrożnie usuń skórki z poblanos. Za pomocą noża do parowania lub paznokcia (poblano z be tender) wykonaj rozcięcie w poblano od dołu do góry. Wyciągnij i wyrzuć nasiona i błony wewnętrzne, uważając, aby nie rozerwać reszty poblano. Z łyżką rzeczy poblanos z mieszanką ryżu. Top z serem. Przykryj część grilla folią i umieść poblanos z powrotem na grillu na około 5 do 10 minut, aż ser się rozpuści. Top z odrobiną kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 żółty Owocowy Roll-up
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Zagotować 2 szklanki osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Dodać ryż, przykryć i zmniejszyć ogień. Gotować przez około 15 minut. Puch z widelcem po zakończeniu.