Grillowane Burgery Wieprzowe Indochiny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych hamburgerów wieprzowych w Indochinach. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 967 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.39 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony anyż, zieloną cebulę, wieprzowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Grillowane Burgery Wieprzowe Indochiny, Grillowane Karaibskie Burgery Wieprzowe, oraz Grillowane Mielone Burgery Wieprzowe.
Instrukcje
Przygotuj średnio gorący ogień w grillu węglowym z pokrywą lub rozgrzej grill gazowy do średniej wysokości.
Do dressingu: połączyć majonez, bazylia, kolendra, zielona cebula i sok z limonki w misce. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Na paszteciki: połączyć sos rybny, jaggery, i sos chili w średniej misce.
Dodać wieprzowinę, masło orzechowe, imbir, czosnek i anyż i luźno wymieszać widelcem. Uformuj na 6 równych pasztecików przybliżone wymiary rolek, wykonując lekkie zagłębienie w środku pasztecików, aby zrekompensować tendencję do wybrzuszenia podczas gotowania.
Umyj stojak grillowy olejem. Grilluj paszteciki z zamkniętą górną częścią grilla przez 4 minuty. Obróć i grilluj, aż termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka pasztecików zarejestruje 160 stopni F, O 4 minuty dłużej.
W ciągu ostatnich 2 minut grillowania pasztecików, ułóż bułki, pokrój bok w dół, na grillu do tostu.
Aby złożyć hamburgery: rozłóż dno rolki cienką warstwą dressingu, a następnie liściem sałaty.
Dodać paszteciki i góry z hojnych dollops opatrunku.