Grillowane brzoskwinie na rukoli z kozim serem i Prosciutto
Grillowane brzoskwinie nad rukolą z kozim serem i Prosciutto może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.68 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz szczyptę koszernej soli, brzoskwinie, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Roladki Prosciutto Z Kozim Serem, Rukolą I Figą, Sałatka z grillowanej szynki z brzoskwiniami i kozim serem, oraz Grillowana Pizza z konfiturą figową, Prosciutto, serem pleśniowym i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ocet zagotować w małym rondlu na średnim ogniu. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż ocet zmniejszy się do 2 łyżek stołowych (około 2 minut).
Zdjąć z ognia; wymieszać z miodem. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Przygotować grill do wysokiej temperatury.
Umieść kliny brzoskwini na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 30 sekund z każdej strony lub aż pojawią się ślady grilla, ale brzoskwinie nadal są twarde.
Zdjąć z grilla; odstawić.
Połączyć olej, pieprz i sól w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj rukolę, delikatnie podrzucając do płaszcza. Ułóż mieszankę rukoli na talerzu. Top z brzoskwiniowych klinów i prosciutto.
Skropić syropem balsamicznym, posypać serem.