Grillowane brzoskwinie i wieprzowina
Grillowane brzoskwinie i wieprzowina mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, ocet balsamiczny, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane wiejskie kotlety wieprzowe z grillowanymi brzoskwiniami, Sycylijski Grillowany Schab z grillowanymi brzoskwiniami Agrodolce, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z pikantnymi balsamicznymi grillowanymi brzoskwiniami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść każdy kawałek wieprzowiny między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i Funt każdy kawałek do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Połącz 2 łyżki octu, soku, tymianku, soli i pieprzu w małej misce. Rezerwy 1 łyżka mieszanki soku.
Wlej pozostałą mieszaninę soku do dużej plastikowej torby na zamek błyskawiczny.
Dodać wieprzowinę; zapiekać i marynować w lodówce przez 1 godzinę, od czasu do czasu obracając.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Na talerzu ułożyć brzoskwinie, pokroić boki w górę, skropić pozostałymi 2 łyżkami octu.
Umieść wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 3 minuty z każdej strony lub aż wieprzowina zostanie wykonana. Odstawić.
Umieść brzoskwinie, ścięte boki w dół, na stojaku do grillowania; grill 4 minuty lub do miękkości i lekko zbrązowieje. Obróć i gotować 2 minuty lub aż do ogrzania.
Każdą brzoskwinię pokroić na pół na 4 plastry. Pokrój kawałki wieprzowiny w paski o grubości 1 cala.
Mżawka przycięte rukola z reserved 1 łyżka mieszanki soku, podrzucając do herbu. Rukolę podzielić równomiernie pomiędzy 4 płytki. Na wierzch polać grillowanymi paskami wieprzowiny i plastrami brzoskwini; posypać równomiernie cukrem turbinado.