Grillowane brzoskwinie i wieprzowina

Grillowane brzoskwinie i wieprzowina
Grillowane brzoskwinie i wieprzowina mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, ocet balsamiczny, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane wiejskie kotlety wieprzowe z grillowanymi brzoskwiniami, Sycylijski Grillowany Schab z grillowanymi brzoskwiniami Agrodolce, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z pikantnymi balsamicznymi grillowanymi brzoskwiniami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść każdy kawałek wieprzowiny między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i Funt każdy kawałek do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
2
Połącz 2 łyżki octu, soku, tymianku, soli i pieprzu w małej misce. Rezerwy 1 łyżka mieszanki soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
PieprzPieprz
SokSok
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlej pozostałą mieszaninę soku do dużej plastikowej torby na zamek błyskawiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Dodać wieprzowinę; zapiekać i marynować w lodówce przez 1 godzinę, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
5
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Na talerzu ułożyć brzoskwinie, pokroić boki w górę, skropić pozostałymi 2 łyżkami octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
OcetOcet
7
Umieść wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 3 minuty z każdej strony lub aż wieprzowina zostanie wykonana. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Umieść brzoskwinie, ścięte boki w dół, na stojaku do grillowania; grill 4 minuty lub do miękkości i lekko zbrązowieje. Obróć i gotować 2 minuty lub aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Każdą brzoskwinię pokroić na pół na 4 plastry. Pokrój kawałki wieprzowiny w paski o grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WieprzowinaWieprzowina
10
Mżawka przycięte rukola z reserved 1 łyżka mieszanki soku, podrzucając do herbu. Rukolę podzielić równomiernie pomiędzy 4 płytki. Na wierzch polać grillowanymi paskami wieprzowiny i plastrami brzoskwini; posypać równomiernie cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
RukolaRukola
SokSok
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn