Grillowane Branzino z przyprawą Kolendro-miętową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 8,67 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 81g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 622 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz sok z limonki, limonkę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowany stek z miętowo-Kolendrową Mojo i grillowaną marchewką i pasternakiem, Czosnkowo-limonkowe grillowane piersi z kurczaka z przyprawą Kolendro-kukurydzianą, oraz Całe Branzino W Liściach Winogron Z Cukinią, Oliwkami I Miętą.
Instrukcje
1
Przygotować grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
2
Wymieszać cebulę, kolendrę, sok z limonki, imbir, cukier, posiekaną miętę, połowę chiles, i 1/3 szklanki oleju w mediumbowl; doprawić solą. Odstaw smaki na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Kolendra
Papryka Chili
Imbir
Rozkosz
Cebula
Cukier
Sól
Olej Do Smażenia
3
Doprawić wnętrze ryby solą. Rzeczy z gałązkami mięty, plastry limonki i pozostałe chiles; Krawat ze sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterek Limonki
Papryka Chili
Ryby
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
4
Skropić pozostałą łyżką oleju; doprawić solą. Grilluj ryby, aż skóra będzie chrupiąca, a miąższ będzie łuszczący się i nieprzezroczysty aż do kości, około 5 minut na stronę. (Jeśli drobnica łatwo prześlizgnie się przez najgrubszą część, ryba jest gotowa.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości
Ryby
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
5
Podawać z smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozkosz
6
DO AHEAD: ryby mogą być nadziewane i tiedand smaki mogą być wykonane 6 godzin wcześniej.Przykryć osobno i schłodzić.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.