Grillowane banany z meksykańskim sosem czekoladowym
Przepis grillowane banany z meksykańskim sosem czekoladowym może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 25 minut. Ta przystawka ma 634 kalorie, 6G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, kokos, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miód grillowane banany z sosem czekoladowym Mocha, Grillowane ciasto z meksykańskim sosem czekoladowym i owocami tropikalnymi, oraz Naleśniki czekoladowe z sosem czekoladowym, truskawkami i bananami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu na średnim ogniu rozpuść meksykańską czekoladę z grubą śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.