Grillowane awokado "guacamole" z parmezanem i bazylią

Grillowane awokado
Przepis grillowane awokado "guacamole" z parmezanem i bazylią może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 257 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest idealny do 4 Lipca. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz parmezan, liście bazylii, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa dobrze jako przystawka przyjazna dla budżetu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą awokado-brzoskwiniową i grillowanym Tomatillo Guacamole, Margarita krewetki z grillowanym awokado Guacamole, oraz Pokrojona w plasterki Sałatka z pomidorów i awokado z bazylią i ogolonym parmezanem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn