Grillowane anchois (lub sardynki) z bożonarodzeniowymi Limasami, miętą i olejem Chili

Grillowane anchois (lub sardynki) z bożonarodzeniowymi Limasami, miętą i olejem Chili
Grillowane anchois (lub sardynki) z bożonarodzeniowymi Limasami, miętą i olejem Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 434 kalorie, 40g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.45 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz cebulę, płatki pieprzu, sałata frisee, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowa Tarta Orzechowa Karmelowa (Bezglutenowa, Bez Ziarna, Wegańska) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Świąteczne Limasy Z Pesto Bulger, Tosty Pomidorowe Z Sardynkami I Miętą, oraz Chrupiące Sardynki Z Cytryną I Miętą.

Instrukcje

1
Odcedzić namoczoną fasolę, umieścić w rondlu 4-ćwiartkowym z 8 szklankami wody i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień do wysokiej dusić i gotować do miękkości, ale lekko jędrne do ukąszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić i schłodzić.
3
W misce umieścić chłodną fasolę i dodać cebulę, miętę i oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Umieść pozostałe pół szklanki oleju w blenderze i dodać chilis, płatki pieprzu i kapary i zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wyjąć do butelki z pokrywką i odstawić.
6
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Oczyścić i wypatroszyć anchois i umieścić na gorącej części grilla, i gotować przez, około 1 minutę z każdej strony. W międzyczasie dodaj ocet do mieszanki fasoli i wrzuć do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Dodać Frisee i wymieszać do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curly EndiveCurly Endive
9
Miejsce na talerzu.
10
Wyjmij rybę z grilla, ułóż sałatkę i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn