Grillowana Włoska Pizza Pesto

Grillowana Włoska Pizza Pesto
Przepis grillowane włoskie Pesto Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 594 kalorie, 26g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka sera mozzarella, pesto bazyliowe, pomidory śliwkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Serowy Margarita Pizza Hummus z grillowanym pieczywem do pizzy Pesto, Pizza Pesto Z Grilla, oraz 5-składnikowa Grillowana Pizza Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Posmaruj pesto skórką pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3
Posypać 1 szklankę sera mozzarella na pesto. Ułóż plastry pomidora i liście bazylii na serze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
świeża Bazyliaświeża Bazylia
SerSer
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Posypać pozostałą 1 szklanką sera mozzarella i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
ParmezanParmezan
5
Umieść pizzę na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż skorupa jest chrupiąca i ser topi się. (Jeśli skorupa brązowieje zbyt szybko, umieść kawałek folii między skórką a grillem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn