Grillowana włoska kiełbasa z papryką, cebulą i rukolą

Jeśli chcesz dodać więcej Morze Śródziemne przepisy do pudełka z przepisami, Grillowana włoska kiełbasa z papryką, cebulą i rukolą może być przepis, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 521 kalorii, 18g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $1.99 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka cebuli, rukola dziecko, kiełbasa linki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Grillowana włoska kiełbasa ze słodko-kwaśną papryką i cebulą, Rustykalna włoska kiełbasa z papryką i cebulą, oraz Patelnia włoska kiełbasa, papryka i cebula.
Instrukcje
Ocet balsamiczny i miód wymieszać w małej misce i odstawić.
Cebulę grillować: cebulę zalać odrobiną oliwy z oliwek i posypać solą. Ruszt grillowy posmarować odrobiną oliwy z oliwek.
Włożyć cebulę do grilla i przykryć grillem.
Niech cebula smażyć przez 5 minut, lub dopóki nie są trochę zwęglone. Obróć cebulę i przenieść je do chłodniejszej części grilla, aby zakończyć.
Kiełbaski i papryki grillować: kiełbaski i papryki posmarować oliwą z oliwek.
Paprykę posypać solą. Jeśli grill ma dwa poziomy, umieść kiełbaski na górnej części grilla i paprykę bezpośrednio pod nimi.
Zrobione w ten sposób, jak kiełbaski kapać sok i tłuszcz, spadnie na papryki, przyprawiając je jednocześnie zapobiegając flare-up.
Jeśli twój grill nie ma dwóch poziomów, umieść paprykę na najgorętszej części grilla, a kiełbaski na najfajniejszej.
Przykryć i grillować wszystko przez 15 do 20 minut lub tak, okresowo sprawdzając i obracając kiełbaski i papryki w razie potrzeby.
Pod koniec gotowania piecz kiełbaski, paprykę i cebulę mieszanką miodowo-balsamiczną.
Wyjąć z grilla, pokroić kiełbaski, pokroić paprykę i cebulę: gdy kiełbaski są gotowane, a papryka i cebula ugotowane, wyjąć je z grilla na patelnię lub dużą miskę.
Jeśli chcesz, usuń niektóre lub wszystkie zwęglone skóry na papryce.
Paprykę pokroić w długie paski, a cebulę pokroić na kawałki.
Kiełbaski pokroić na trzy części.
Wszystko dobrze wymieszać na patelni lub misce.
Podawać: aby służyć, umieścić łóżko dziecka rukoli na talerzach i top z kiełbasą, papryką i cebulą.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Casaloste Chianti Classico Riserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.