Grillowana wołowina Braciole z grillowanym pomidorowo-bazyliowym smakiem

Grillowana wołowina Braciole z grillowanym sosem pomidorowo-bazyliowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 664 kalorie, 55g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, gałązki bazylii, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Grillowane szaszłyki wołowe z suszonymi pomidorami, Węgiel Grillowane krewetki i kalmary z grillowanymi cytrynami i wędzonymi pomidorami-czarna oliwka, oraz Grillowane szaszłyki wieprzowe z grillowanym sosem pomidorowym.
Instrukcje
Rozgrzać grill do wysokiej.
Pomidory pokroić na pół, następnie posmarować 2 łyżkami oleju i doprawić solą i pieprzem. Pomidory grillować ze wszystkich stron, aż będą lekko zwęglone i miękkie.
Pomidory wyjąć z grilla, posiekać i umieścić w misce.
Dodać pozostałe 3 łyżki oleju, cebuli, octu, bazylii i pietruszki i doprawić solą i pieprzem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Rozgrzać grill do wysokiej.
Stek ułożyć na płaskiej powierzchni.
Połącz ser, pietruszkę, oregano i czosnek w małej misce.
Stek posmarować z boku do góry 2 łyżkami oleju i doprawić solą i pieprzem.
Posypać mieszaninę sera równomiernie na stek, pozostawiając 1/2-calowy granicy wokół boków.
Zaczynając od długiego końca, ciasno zwijamy mięso jak galaretkę i ciasno zwijamy sznurkiem rzeźniczym na końcach i w środku.
Całą zewnętrzną część steku posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem.
Miejsce na grillu, seam-side up i grill, aż złoty kolor brązowy ze wszystkich stron, o 10 do 12 protokół.
Wyjąć z grilla i odstawić na 10 minut przed krojeniem na plastry o grubości 1/2 cala.
Podawać po kilka plasterków na osobę z dodatkiem niektórych smaków.