Grillowana Spódnica Steak Hash z pieczoną czerwoną papryką Hollandaise
Grillowana Spódnica Steak Hash z pieczoną czerwoną papryką Hollandaise jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 855 kalorii. Na $4.98 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako dość drogie przystawki do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brązowy cukier, pieprz, awokado i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marokańska Spódnica stek z pieczonym pieprzem kuskus, Gotowanie z Glossies: grillowane kanapki ze stekiem i pieprzem, oraz Kanapki z grillowanym stekiem i pieprzem z majonezem kukurydzianym.
Instrukcje
1
Połącz czarny pieprz, brązowy cukier, sól, ancho chile w proszku, granulowany czosnek, instant espresso w proszku, mielone oregano, cebula w proszku i sucha musztarda w proszku w małej misce i wymieszać, aby dokładnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO Instant
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
Koszerne Marynaty
Suszone Oregano
Musztarda W Proszku
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Szparagi wymieszać z oliwą z oliwek, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Wcisnąć suchy rub do steku i obficie wcierać po obu stronach. Rozgrzej Naoliwiony grill do średnio-wysokiego ciepła. Gotować stek z jednej strony, aż smażone, o 8 protokół, a następnie przewrócić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Dodać szparagi do grilla. Gotuj szparagi i stek, aż szparagi będą miękkie, około 10 minut, a stek osiągnie temperaturę wewnętrzną 135 stopni F. przykryj stek folią i pozostaw na 10 minut. Pokrój cienko na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Gruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1
Podgrzej 12-calową patelnię żeliwną (lub ciężką, dużą patelnię) do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać 1/4 szklanki oliwy z oliwek, następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem i niech ziemniaki gotować ze wszystkich stron. Gdy ziemniaki są o 3/4 sposób zrobione i po prostu zaczyna brązowy ze wszystkich stron, dodać cebulę i zieloną i czerwoną paprykę. Gotować, aż warzywa są gotowane i karmelizowane, 5 do 7 protokół. Mieszać w czosnku i saute przez kolejne 30 sekund. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1
Pokrój szparagi na 1-calowe kawałki i wymieszaj z mieszaniną ziemniaków. Wymieszać z pokrojonym stekiem, skropić prażoną papryką holenderską i udekorować posiekanymi szalotkami i pokrojonym awokado. W razie potrzeby pył z wędzoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona Papryka
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Stek W Plastrach
SOS Hollandaise
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1/2 Funta Piersi Z Indyka
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Salsa Kupowana W Sklepie, Do Podania
2
Nad płomieniem gazowym z płytą kuchenną lub pod brojlerem, char czerwoną paprykę ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
3
Umieścić paprykę w misce i przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Zdjąć folię i obrać lub zetrzeć skórę z każdego pieprzu. Wyrzucić łodygi i nasiona z papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
8 (U-12) Krewetek
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
6
Dodać żółtka, sok z cytryny, sól, papryka i cayenne do blendera. Mieszamy mieszaninę żółtka ze średnią prędkością, aż rozjaśni się kolor, około 25 sekund. Obniżyć prędkość i powoli zacząć mżeć w roztopionym maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Odmiany Grzybów
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać sparzoną paprykę i zmiksować, aż mieszanina będzie gładka i jednorodna. W razie potrzeby doprawić solą, pieprzem cayenne lub sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.