Grillowana Spódnica Steak Hash z pieczoną czerwoną papryką Hollandaise

Grillowana Spódnica Steak Hash z pieczoną czerwoną papryką Hollandaise
Grillowana Spódnica Steak Hash z pieczoną czerwoną papryką Hollandaise jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 855 kalorii. Na $4.98 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako dość drogie przystawki do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brązowy cukier, pieprz, awokado i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marokańska Spódnica stek z pieczonym pieprzem kuskus, Gotowanie z Glossies: grillowane kanapki ze stekiem i pieprzem, oraz Kanapki z grillowanym stekiem i pieprzem z majonezem kukurydzianym.

Instrukcje

1
Połącz czarny pieprz, brązowy cukier, sól, ancho chile w proszku, granulowany czosnek, instant espresso w proszku, mielone oregano, cebula w proszku i sucha musztarda w proszku w małej misce i wymieszać, aby dokładnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku SoliSos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
Suszone OreganoSuszone Oregano
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Szparagi wymieszać z oliwą z oliwek, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Wcisnąć suchy rub do steku i obficie wcierać po obu stronach. Rozgrzej Naoliwiony grill do średnio-wysokiego ciepła. Gotować stek z jednej strony, aż smażone, o 8 protokół, a następnie przewrócić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Dodać szparagi do grilla. Gotuj szparagi i stek, aż szparagi będą miękkie, około 10 minut, a stek osiągnie temperaturę wewnętrzną 135 stopni F. przykryj stek folią i pozostaw na 10 minut. Pokrój cienko na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1
Podgrzej 12-calową patelnię żeliwną (lub ciężką, dużą patelnię) do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać 1/4 szklanki oliwy z oliwek, następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem i niech ziemniaki gotować ze wszystkich stron. Gdy ziemniaki są o 3/4 sposób zrobione i po prostu zaczyna brązowy ze wszystkich stron, dodać cebulę i zieloną i czerwoną paprykę. Gotować, aż warzywa są gotowane i karmelizowane, 5 do 7 protokół. Mieszać w czosnku i saute przez kolejne 30 sekund. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1
Pokrój szparagi na 1-calowe kawałki i wymieszaj z mieszaniną ziemniaków. Wymieszać z pokrojonym stekiem, skropić prażoną papryką holenderską i udekorować posiekanymi szalotkami i pokrojonym awokado. W razie potrzeby pył z wędzoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Stek W PlastrachStek W Plastrach
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Salsa Kupowana W Sklepie, Do PodaniaSalsa Kupowana W Sklepie, Do Podania
2
Nad płomieniem gazowym z płytą kuchenną lub pod brojlerem, char czerwoną paprykę ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
3
Umieścić paprykę w misce i przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Odstawić na 10 minut.
5
Zdjąć folię i obrać lub zetrzeć skórę z każdego pieprzu. Wyrzucić łodygi i nasiona z papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6
Dodać żółtka, sok z cytryny, sól, papryka i cayenne do blendera. Mieszamy mieszaninę żółtka ze średnią prędkością, aż rozjaśni się kolor, około 25 sekund. Obniżyć prędkość i powoli zacząć mżeć w roztopionym maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać sparzoną paprykę i zmiksować, aż mieszanina będzie gładka i jednorodna. W razie potrzeby doprawić solą, pieprzem cayenne lub sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych

Składniki

2(może być lub przeglądać)drobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami227Orzechy dowolne (posiekane)szparagi, twarde końcówki przycięteszparagi, twarde końcówki przycięte4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPlasterki awokado, do dekoracjiPlasterki awokado, do dekoracji2(zima)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2(może być lub przeglądać)dietetyczna soda kremowadietetyczna soda kremowa1szczyptaSzczypta pieprzu cayenne, plus więcej do przyprawy w razie potrzebySzczypta pieprzu cayenne, plus więcej do przyprawy w razie potrzeby3largesżółtka jajżółtka jaj2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony2(może być lub przeglądać)koszerne marynatykoszerne marynaty1zielona papryka, posiekana i pokrojona w kostkęzielona papryka, posiekana i pokrojona w kostkę11 funt cukinii,espresso w proszku instantespresso w proszku instant1(może być lub przeglądać)sól koszerna, plus więcej do przyprawiania w razie potrzebysól koszerna, plus więcej do przyprawiania w razie potrzeby2(może być lub przeglądać)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sok z cytryny, plus więcej do przyprawy w razie potrzebysok z cytryny, plus więcej do przyprawy w razie potrzeby1(może być lub przeglądać)suchy proszek musztardowysuchy proszek musztardowy596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)oliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do grillaoliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do grilla11 funt cukinii,posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)11 funt cukinii,mielone oreganomielone oregano1czerwona papryka, posiekana i pokrojona w kostkęczerwona papryka, posiekana i pokrojona w kostkę1małeczerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę2papryka czerwonapapryka czerwona4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPosiekane szalotki, do dekoracjiPosiekane szalotki, do dekoracji1obcisła Spódnica, ok. 1,5 kgobcisła Spódnica, ok. 1,5 kg1(może być lub przeglądać)1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty10(zima)masło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione227Orzechy dowolne (posiekane)Ziemniaki Yukon gold, obrane i pokrojone w 1/2 cala kostkęZiemniaki Yukon gold, obrane i pokrojone w 1/2 cala kostkę

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn