Grillowana spódnica z bułką tartą i sosem bagna Cauda

Grillowana spódnica z Herbed bułka tarta i Bagna Cauda sos może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 821 kalorii. Na 6,17 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka czosnku, oregano, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieszak Stek Z Sosem Bagna Cauda Pan, Grillowana letnia Squash z Bagna Caudan i smażonymi kaparami, oraz Papryka z sosem czosnkowo-anchois / Peperoni con Bagna Cauda dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Posyp stek koszerną solą i pokruszonym czerwonym pieprzem.
Skropić olejem i odstawić na 30 do 40 minut.
Zalać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek i dodać zmiażdżony czosnek i szczyptę pokruszonej czerwonej papryki.
Posypać solą. Doprowadzić patelnię do średnio wysokiego ciepła i wrzucić bułkę tartą. Wrzucić bułkę tartą wokół, aż zaczną się ładne i brązowe i tosty.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z ziołami.
Przenieś bułkę tartą do innego pojemnika i zarezerwuj. Wytrzyj patelnię papierowym ręcznikiem.
Dodaj oliwę z oliwek do patelni. Wrzucić czosnek, anchois i sok z cytryny i doprowadzić patelnię na średnim ogniu stale mieszając. Gdy anchois stopią się, ubić masło 1 pat na raz, aż do połączenia. Smak sosu, aby upewnić się, że jest pyszne. Przechowywać w cieple do momentu użycia.
Umieść stek na grillu. Po 2 minutach obróć stek o 90 stopni, aby utworzyć ślady grilla i grilluj przez 1 minutę. Odwróć stek i grilluj jeszcze przez 2 minuty.
Wyjąć z grilla i obficie posypać zarezerwowaną bułką tartą; odstawić na 5 do 10 minut.
Podawać stek skropiony sosem bagna cauda.