Grillowana Spódnica Steak Fajitas
Przepis Grillowany stek Spódnica Fajitas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 30. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, stek z wołowiną, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Grillowana Spódnica Steak Fajitas, Fajitas-Arrachera-Stek Z Grilla, oraz Spódnica Steak Fajitas z grillowaną kapustą i szalotki.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Grillowany stek 4 do 5 min. z każdej strony lub do średniej doneness, szczotkowanie z sosem stek na ostatnią chwilę.
Zdjąć z grilla; przykryć luźno folią.
Odstawić 5 min. W międzyczasie, grill tortille 15 do 30 SEK. z każdej strony lub tylko do ogrzania.
Połącz pozostałe składniki.
Mięso kroimy na cienkie plasterki.
Podawać z tortillami i mieszanką fasoli.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym winem, którego możesz spróbować, Jest Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.