Grillowana Sałatka ziemniaczana z fetą, fasolką szparagową i oliwkami

Grillowana Sałatka ziemniaczana Fingerling z fetą, fasolką szparagową i oliwkami może być tylko przystawką, której szukasz. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 622 kalorie, 14g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz oliwki kalamatan, sól koszerna, feta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowana fasola szparagowa z pomidorami, oliwkami i fetą, Paluszki Pieczone I Sałatka Pomidorowa Z Fasolką Szparagową I Rukolą, oraz Grillowana Sałatka Ziemniaczana Fingerling dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i gotować fasolkę vert aż al dente, o 90 sekund. Wstrząsnąć w lodowatej wodzie, dobrze spuścić, posiekać na połówki lub trzecie i zapas.
Włóż ziemniaki do dużego garnka, przykryj 2 cale zimną wodą i dodaj 1 łyżkę soli. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż mały nóż włożony w środek ziemniaka spotka się z pewnym oporem, około 5 minut.
Dobrze odcedzić, ułożyć na blasze do pieczenia i lekko ostudzić. Połówka wzdłuż.
Ubić ocet, sok z cytryny, musztardę, miód oraz sól i pieprz. Powoli ubijać oliwę do emulgowania.
Rozgrzać grill do średniego ciepła. Ziemniaki wrzucić olejem rzepakowym i posypać solą i pieprzem. Grill, aż złoty kolor w miejscach, rzucając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Usunąć i wrzucić z niektórych vinaigrette.
Połącz ziemniaki, fasolkę szparagową, ser feta, oliwki i oregano w misce. Wrzucić Więcej vinaigrette, smak i doprawić solą i pieprzem, jeśli to konieczne. Natkę pietruszki rozsypać na wierzchu i skropić odrobiną oliwy z oliwek.