Grillowana Sałatka z rzodkiewki z koperkiem cytrynowym Vinaigrette

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanej sałatki z rzodkiewki z koperkiem cytrynowym Vinaigrette. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 216 kalorii, 19g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.92 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, do 6 liści sałaty, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj BLT Grillowana Sałatka Romaine Wedge z koprem cytrynowym Vinaigrette, BLT Grillowana Sałatka Rzymska z koprem cytrynowym Vinaigrette {Low Carb}, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Winegretem Cytrynowo-Koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać patelnię grillową lub patelnię z natryskiem do gotowania na średnim ogniu. Doprawić kalmary solą i czarnym pieprzem.
Umieść kalmary na gorącej patelni i gotować 2 minuty na stronę mieszając łyżką, aż nieprzezroczyste i gotowane przez.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. Gdy kalmary jest wystarczająco chłodny do obsługi, pokroić w poprzek na 1/4-cala grube rund.
Przelej kalmary do średniej miski i dodaj rzodkiewki, pimentos i kapary.
W małej misce ubij razem olej, sok z cytryny i musztardę. Za pomocą łyżki wymieszać koperek.
Dodaj dressing do mieszanki kalmarów i wymieszać, aby płaszcz. Doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Ułóż liście sałaty na półmisku i polej sałatką z kalmarów.