Grillowana Sałatka Z Makaronem Kukurydzianym
Grillowana Sałatka z makaronem kukurydzianym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 147 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz ocet winny, cukier, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiąca Sałatka z boczkiem i grillowanym makaronem kukurydzianym, Sałatka Z Makaronem Ze Szparagów, Pomidorów I Grillowanej Kukurydzy Orzo, oraz Dreamfields Southwest Grillowany kurczak i kukurydza makaron Sałatka {Giveaway!} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ostrożnie obrać łuski kukurydzy w granicach 1 cala. od spodu; usunąć jedwab. Owiń kukurydzę w łuski i zabezpiecz sznurkiem kuchennym.
Umieścić w garnku; przykryć zimną wodą. Moczyć przez 20 minut; odcedzić.
Grill kukurydza, pokryte, na średnim ogniu przez 25-30 minut lub do miękkości, często obracając.
W międzyczasie ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i spłukać w zimnej wodzie. Gdy kukurydza będzie wystarczająco chłodna, Usuń ziarna z kolb i umieść w dużej misce.
Dodać makaron, pomidory, cukinię i oliwki.
W małej misce ubijamy pozostałe składniki.
Wlać sałatkę i wrzucić delikatnie do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania.