Grillowana Sałatka Z Czosnkiem
Grillowana Sałatka z czosnkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 2,16 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 18g białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, papryka, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana sałatka ze stekiem i Ratatouille z winegretem Bazyliowo-czosnkowym, Grillowany stek czosnkowy z czosnkiem, oraz Stek z grilla czosnkowo-ziołowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć wszystkie składniki opatrunku; rezerwy 1/4 szklanki.
Przykryć i grillować wołowinę na średnim ogniu 15 do 20 minut, obracając raz, aż pożądana doneness. W średniej misce, wrzucić paprykę i grzyby z 2 łyżkami dressingu; umieścić w koszu grill. Przykryj i grilluj warzywa 5 minut, potrząsając kosz grillowy, aby od czasu do czasu włączyć warzywa, aż papryka będzie chrupiąca-delikatna.
Wołowinę posypać solą i pieprzem; pokroić w plastry 1/4 cala. Wrzucić wołowinę i zarezerwowane 1/4 Puchar dressing. W dużej misce, miejsce sałatki, warzywa i wołowina.
Dodaj pozostały opatrunek; Wrzuć.