Grillowana Sałatka Z Czosnkiem

Grillowana Sałatka Z Czosnkiem
Grillowana Sałatka z czosnkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 2,16 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 18g białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, papryka, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana sałatka ze stekiem i Ratatouille z winegretem Bazyliowo-czosnkowym, Grillowany stek czosnkowy z czosnkiem, oraz Stek z grilla czosnkowo-ziołowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć wszystkie składniki opatrunku; rezerwy 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Przykryć i grillować wołowinę na średnim ogniu 15 do 20 minut, obracając raz, aż pożądana doneness. W średniej misce, wrzucić paprykę i grzyby z 2 łyżkami dressingu; umieścić w koszu grill. Przykryj i grilluj warzywa 5 minut, potrząsając kosz grillowy, aby od czasu do czasu włączyć warzywa, aż papryka będzie chrupiąca-delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wołowinę posypać solą i pieprzem; pokroić w plastry 1/4 cala. Wrzucić wołowinę i zarezerwowane 1/4 Puchar dressing. W dużej misce, miejsce sałatki, warzywa i wołowina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZieloniZieloni
WarzywaWarzywa
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj pozostały opatrunek; Wrzuć.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn