Grillowana Sałatka Portobello z pesto z orzechów laskowych

Grillowana Sałatka Portobello z pesto z orzechów laskowych może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 608 kalorii, 7G białka, oraz 62 g tłuszczu każdy. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, musztarda dijon, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Faszerowane pieczarki Portobello z ricottą, Pesto i grillowanym Haloumi, Grillowane Portobello i pieczona kanapka z czerwoną papryką z pistacjowym Pesto, oraz GRILLOWANA SAŁATKA Z PORTOBELLO Z AWOKADO, LIMONKĄ I GRILLOWANĄ KUKURYDZĄ dla podobnych receptur.
Instrukcje
Natkę pietruszki, orzechy laskowe, parmezan i czosnek ułożyć w maszynce i ułożyć do grubego rozdrobnienia. Przy włączonym silniku powoli dodawać oliwę z oliwek i przetwarzać do połączenia; przenieść do miski i doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzej grill węglowy lub gazowy do średniej wysokości w celu bezpośredniego i pośredniego grillowania.
Pieczarki posmarować z obu stron 1/4 szklanki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Umieść grzyby na blasze do pieczenia i piecz, aż gotowane przez, około 10 minut na grillu.
Wyjąć do blachy do pieczenia i luźno namiot, zastrzegając płyn, że grzyby wysięk.
Wymieszać reserved mushroom liquid, ocet sherry, musztardę, pozostałą oliwę z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Pokroić grzyby na 1/2 cala grubości plastry i umieścić w dużej misce z rukolą, koper włoski, i trochę soli i pieprzu.
Mżawka niektóre z vinaigrette dół boki miski i wrzucić sałatkę połączyć. Łyżka basen pesto po jednej stronie dużego talerza. Sałatkę z drugiej strony, a wszystko udekorować listkami kopru włoskiego.
Grzyby ułożyć na dużym talerzu, nad grzybami ułożyć koper włoski i skropić pesto. Ułóż rukolę wokół talerza.