Grillowana Salsefia, kukurydza i boczek z sosem miodowo-miodowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj grillowaną Salsefię, kukurydzę i bekon Hushpuppy z sosem do zanurzania w miodzie Salsefy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 784 kalorie, 14g białka, oraz 38 g tłuszczu. Jeśli masz łodygi salsefii, proszek do pieczenia, sriracha i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsefia Duszona, Puree Z Salsefii Maślanej Z Chrzanem, oraz Kremowa zupa Salsefy z łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
W dużej misce, wrzucić salsefię i kukurydzę z odrobiną oliwy z oliwek i trochę soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodaj salsefię i kukurydzę do grilla, grillowanie ze wszystkich stron, aż salsefia jest przetarg widłowy i kukurydza wygląda zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Zdjąć z grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Pokrój ziarna kukurydzy z kolby do miski. Salsefię pokroić w drobną kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Kukurydzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Dodaj do miski. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
W innej misce wymieszaj maślankę z jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Dodaj do salsefii i kukurydzy, Mieszanie do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
9
Dodać mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia, 1 łyżeczkę soli i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
10
Wymieszać razem, aby utworzyć grube ciasto.
11
Rozgrzać wystarczająco dużo oleju z orzeszków ziemnych do smażenia w holenderskim piekarniku lub żeliwnej patelni do 350 stopni F. Upuść kulki wielkości piłki golfowej z ciasta w oleju, gotowanie do złotego koloru, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Wyjąć z frytkownicy, posypać solą i skropić sosem miodowo-solnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Miodowe
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
13
Napełnij średni rondel wodą i zagotuj. Połamać łodygi salsefii na pół, aby uwolnić mleko do środka i gotować przez 10 minut. Dusić przez kolejne 5 minut. Weź 1 szklankę wywaru z salsefii i wlej do innego rondla. Następnie dodać miód, masło, sriracha, i cayenne. Doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić z powrotem do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez kolejne 10 minut, aby smaki do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sriracha
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego