Grillowana Ryba W Pikantnej Marynacie Cytrusowej

Grillowana Ryba W Pikantnej Marynacie Cytrusowej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów marynaty, więc daj grillowaną rybę w pikantnej marynacie cytrusowej. Ten przepis służy 25 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 24 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Mieszanka skórki z limonki, pieprz, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Williams Sonoma ma 29 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 12 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pikantna ryba z grilla z cytrusową sałatką, Gorące i pikantne Ceviche Cholula Sea Bass z pieczoną papryką, grillowanymi masami, pieczoną kukurydzą i marynatą cytrusową, oraz Pikantno-cytrusowa marynata do jagnięciny.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 12 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn