Grillowana Ryba Na Linguine Z Pieczonym Sosem Pieprzowym

Grillowana ryba nad Linguine z pieczonym sosem pieprzowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 51 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz rybę o twardej strukturze, przyprawę do pieprzu cytrynowego, szpinak i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Linguine z pieczonym sosem z czerwonej papryki, Ryba w pieczonym sosie z czerwonej papryki, oraz Grillowana ryba w całości z sosem pieprzowo-imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść czerwoną paprykę na grillu na gorących węglach lub na stojaku brojlerów 3 do 4 cali od ciepła. Grill lub broil 8 do 10 minut lub aż skóra jest zaczerniona, obracając kilka razy.
Umieść w papierowej torbie; zamknij górę. Super.
Usunąć skórki i nasiona z papryki; wyrzucić.
Umieścić czerwoną paprykę w blenderze lub pojemniku na Robot kuchenny; przykryć. Proces do gładkiej. Odstawić.
Umieść ryby na smarowanym grillu na średnich węglach lub stojaku brojlerów 3 do 5 cali od ciepła.
Posypać przyprawami. Grill lub broil 5 do 10 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Wymieszać VELVEETA i puree czerwonej papryki w rondlu; gotować na małym ogniu, aż VELVEETA topi się, mieszając od czasu do czasu.
Gorący makaron ułożyć na półmisku; na wierzch ułożyć rybę.
Wlać mieszankę czerwonej papryki na rybę.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.