Grillowana, Rozdrobniona Wołowina
Grillowana, rozdrobniona wołowina może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 295 kalorii, 34g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, czosnek w proszku, Woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 96 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Rozdrobniona Wołowina Z Grilla, Rozdrobniona Wołowina, oraz Rozdrobniona Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni (135 stopni C).
Ułożyć pieczeń na dużej patelni i roztrzepać pokrojoną cebulę.
W dużej misce, połączyć sos Worcestershire, płynny dym, czosnek w proszku, sól i pieprz.
Wlać piwo, wymieszać i dodać do patelni.
Dodać wodę do wierzchu wołowiny.
Przykryć i gotować w piekarniku w temperaturze 275 stopni F (135 stopni C) przez 4 do 5 godzin.
Gdy mięso jest ugotowane, mięso rozdrobnić 2 widelcami, dodać sos barbecue i dobrze wymieszać.