Grillowana Radicchio z endywią, rzeżuchą i pikantnym winegretem z orzeszków ziemnych

Grillowana Radicchio z endywią, rzeżuchą i pikantnym winegretem z orzeszków ziemnych
Grillowana radicchio z endywią, rzeżuchą wodną i pikantnym winegretem z orzeszków ziemnych zajmuje od początku do końca około 30 minut. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 8 g białka i 28 g tłuszczu. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 3,3 USD za porcję. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo. To będzie hit na Twoim wydarzeniu z okazji czwartego lipca. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. Mieszanka miodu, radicchio, liści kolendry i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 77%, to danie jest dobre. Spróbuj sałatki z radicchio i endywii z winegretem z orzechami pekan, sałatki z endywii i rzeżuchy z winegretem z nasion gorczycy oraz sałatki z grillowanej endywii i rzodkiewki, aby zobaczyć podobne przepisy.

Instrukcje

1
Do blendera włóż ocet, sos sojowy, imbir, czosnek, masło orzechowe, olej chili, miód i olej sezamowy i zmiksuj na gładką masę. Gdy silnik pracuje, powoli dodawaj olej rzepakowy aż do uzyskania emulsji. Jeśli winegret jest zbyt gęsty, rozrzedź go odrobiną ciepłej wody. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
VinaigretteVinaigrette
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Olej ChiliOlej Chili
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Posmaruj radicchio oliwą i dopraw solą i pieprzem do smaku. Grilluj, aż uzyskasz lekko złocisty kolor. Na talerzu ułóż radicchio, endywię i rzeżuchę i skrop sosem orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
VinaigretteVinaigrette
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
RadicchioRadicchio
EndiveEndive
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Udekoruj orzeszkami ziemnymi, szczypiorkiem i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn