Grillowana polędwiczka wieprzowa z jogurtem i limonką

Grillowana polędwiczka wieprzowa z jogurtem i limonką to bezglutenowe i pierwotne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz oliwę z oliwek, skórkę z limonki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Podobne przepisy to Grillowana Chili Limonka Polędwiczka Wieprzowa, Chipotle Limonka Grillowana Polędwiczka Wieprzowa-Moje Ujęcie, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z czosnkiem i limonką.
Instrukcje
Wieprzowinę posypać równomiernie solą i pieprzem.
Umieść w naczyniu do pieczenia lub dużej plastikowej torbie do zamrażania z zamkiem błyskawicznym.
Wymieszać razem jogurt i kolejne 6 składników. Rezerwa 1 szklanka mieszanki jogurtu; przykryć i schłodzić.
Łyżka pozostałej mieszaniny jogurtu na wieprzowinę, pocierając równomiernie na wieprzowinę. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 2 godziny.
Usuń wieprzowinę z marynaty, odrzucając marynatę.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350 do 400), 20 minut, obracając raz, lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji rejestruje 15
Wyjąć z ognia; odstawić 10 minut.
Pokroić w plastry 1/2 cala; podawać z zarezerwowaną mieszaniną jogurtu 1 szklanka.