Grillowana polędwica z Podsmażonymi grzybami
Grillowana polędwica z Podsmażonymi grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje $5.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 37g białka, oraz 19g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka majeranku, masła, pieczarek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polędwiczki zapiekane ziołowo z Podsmażonymi grzybami, Steki z polędwicy wołowej karmione trawą z Podsmażonymi grzybami, oraz Pieczony Filet z polędwicy wołowej z Podsmażonymi grzybami.
Instrukcje
Zetrzyj czosnek, 1/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu równomiernie po obu stronach steków; posmaruj obie strony olejem. Przykryć i odstawić 10 minut.
Grzyby gotować na maśle na dużej patelni na średnim ogniu, stale mieszając, 1 minutę. Wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, majeranku i sherry; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby są miękkie i ciecz jest lekko zmniejszona (około 5 do 7 minut).
Zdjąć z ognia; przykryć i ogrzać.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400 stopni).
Miejsce steki na stojaku, i gotować 4 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Podajemy pieczarki na stekach.